Politika

Dubrovački SDP-ovci potpuno izvisili

Dubrovački SDP-ovci potpuno izvisili

Nitko od šest dubrovačkih SDP-ovaca koji su se kandidirali za mjesto člana Glavnog odbora stranke nije prošao na 14. Konvenciji koja je održana ovu subotu.

Kandidati su bili predsjednik Mladen Gojun, koji je dosad u radu tog tijela sudjelovao po funkciji, te Marija Kisić Kamić, koja je i dosad obnašala dužnost članice tog stranačkog tijela. Uz njih dvoje, kandidati su bili Kristina Ćurčija, Tatjana Šimac Bonačić, Mujica Zijadić te Fani Favro Bukvić.

Inače, za mjesto u Predsjedništvu stranke kandidirao se predsjednik Županijske organizacije SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije Davor Penić, također neuspješno.

Za potpredsjednike SDP-a delegati na Izbornoj konvenciji izabrali su Zlatka Komadinu, Borisa Lalovca, Rajka Ostojića i Peđu Grbina, a u predsjedništvo su izabrani na temelju regionalne kvote Rajko Ostojić, Boris Lalovac, Bojan Glavašević, Ivana Posavec Krivec, Mihael Zmajlović, Siniša Hajdaš Dončić, Vedran Babić, Domagoj Hajduković, Biljana Borzan, Zlatko Komadina, Peđa Grbin, Arsen Bauk, Franko Vidović.

Četiri kandidata koji su u Predsjedništvo ušli zahvaljujući najvećem broju glasova, su Predrag Fred Matić, Ivo Jelušić, Nenad Livun i Romana Jerković.

Kompletan popis članova tijela stranke možete pogledati na stranicama SDP-a.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist