Natrag
23.4.2019 04:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovački rockeri za Augusta Stankića u Revelinu

22.3.2014 @ 11:32 Dulist dulist IN

Podijelite:

U subotu 29. ožujka u Culture Clubu Revelin dubrovački rockeri održat će humanitarni koncert za našeg sugrađanina Augusta Stankića, koji boluje od rijetke bolesti Urethral stricture.

Kako bolest nije moguće liječiti u Hrvatskoj, dubrovački rockeri zajedno s Culture Clubom Revelin odlučili su za svog sugrađanina zasvirati i pomoći mu da prikupi novac za potrebe liječenja u inozemstvu.

Na koncertu će sudjelovati više dubrovačkih bandova, između ostalih Silente, Valetudo, Feredon, Gruhak i Atlantida. Nakon svirke rezident DJ-i Culture Cluba Revelin nastavit će u udarnom ritmu domaćih i stranih rock i pop hitova do ranih jutarnjih sati!

Svi oni koji žele pomoći Augustu Stankiću mogu to učiniti i donacijom na tekući račun njegove majke Dubravke Stankić u Erste banci na IBAN: HR3024020063205885378.

Ulaznice u pretprodaji su 30 kuna, na dan koncerta 50 kuna, VIP ulaznice 70 kuna, 2+1 gratis ulaznica=60 kuna. Ukupan prihod od ulaznica upotrijebit će se za operaciju u inozemstvu.

– Molili bi sve Dubrovčane da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji kako bi pomogli našem sugrađaninu i omogućili mu liječenje – pozivaju organizatori.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana