Sport

Dubrovački par brončani na Hrvatskom kupu u badmintonu

Dubrovački par brončani na Hrvatskom kupu u badmintonu

Na Hrvatskom kupu u Čakovcu nastupilo je 8 natjecatelja iz Dubrovnika, a do 13 godina Karla Vuletić i Romea Milković. Karla je osvojila broncu, Romea je zauzela petu poziciju. Karla i Romea su u igri parova osvojile brončanu medalju.

Do 15 godina nastupili su muški pojedinačno: Patrik Karamatić, Davor Makivić, Patrik Konjuh te ženske pojedinačno: Lučia Galjer, Petra Šilje, Karla Vuletić, Romea Milković. Patrik Karamatić osvojio je brončanu medalju, Patrik Konjuh zauzeo je sedmo mjesto, Davor Makivić zauzeo je 17 mjesto. U muškim parovima Karamatić i Konjuh ostali su kratki za medalju osvojivši 4 mjesto, dok je Partik Konjuh sa partnerom iz Zagreba osvojio 8 mjesto. Lučia Galjer zauzela je 7 mjesto, Karla Vuletić 10 mjesto, Petra Šilje 12 mjesto i Romea Milković 13 mjesto. U ženskim parovima Galjer i Vuletić osvojile su 6 mjesto, dok su Šilje i Milković osvojile 7 mjesto.

Do 17 godina nastupio je Marko Janičić koji je u igri pojedinačno osvojio 6 mjesto, dok je u igri parova osvojio brončanu medalju igrajuči sa partnerom iz Zagreba. Još su nastupili Patrik Karamatić i Davor Makivić koji su parovima također osvojili brončanu medalju izgubivši od svog klupskog kolege Marka Janičića i njegovog partnera.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist