Sport

Dubrovački košarkaši ‘hvataju’ petu uzastopnu pobjedu

Dubrovački košarkaši 'hvataju' petu uzastopnu pobjedu

Dobre igre i pobjede protiv Rudeša i Zapruđa u Prvoj ligi kao i uspjesi protiv Universitasa i Đakova u Kupu Krešimira Ćosića s pravom su razlog za odlično raspoloženje u Košarkaškom klubu Dubrovnik.

Trebalo je vremena priviknuti se na veći rang, ali i brojne promjene u igračkom kadru, ali sada se ušlo u pobjedničku seriju i ne misli se samo tako stati. Nova prilika za potvrdu kvalitete je u subotu protiv riječkog Kvarnera (Gospino polje, 16 sati).

-Nema skrivanja, favoriti smo i želimo do pete prvenstvene, ali i pete uzastopne pobjede. Kvarner ima iskusnu momčad koja je na samo jednu pobjedu manje od nas. Cijenimo i njihovog trenera Roberta Jurkovića, a posebno treba pripaziti na riječki vanjski šut. Vole gađati puno trica i ako ih krene, mogu biti jako, jako neugodni – naglasit će Darko Kunce, šef struke KK Dubrovnik.

Dubrovački košarkaši su nakon osam odigranih kola na omjeru pobjeda i poraza 4-4. U dosadašnjem dijelu sezone bili su bolji od Sonik Puntamike, Đakova, Rudeša i Zapruđa za više nego dobro peto mjesto u konkurenciji ukupno 12 prvoligaša.

Vrijedi istaknuti kako za vikend u Dubrovniku igraju i mlađi uzrasti kluba. Tako će mlađi kadeti KK Dubrovnik trenera Pera Jejine na parket Gospina polja u nedjelju protiv Trogira (12 sati), a dječaci trenera Luka Bijelića dva sata kasnije, u 14 sati. Protivnik isti – KK Trogir.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist