Grad

DUBROVAČKI KLUB STRANACA Specijalizirana ljuljačka djeci s posebnim potrebama

Specijalizirana ljuljačka koja je prilagođena za invalidska kolica uspješno je instalirana prošli tjedan kod udruge ‘Dva skalina’, koja podržava djecu sa posebnim potrebama.

Prigodom sedme humanitarne akcije održane u listopadu, Dubrovački klub stranaca prikupio je novčana sredstva za kupnju ljuljačke. Riječ je o popularnom, već tradicionalnom ‘Second Hand Sale’, akciji tijekom koje je ove godine prikupljeno više od 44 tisuće kuna.

Ova specijalizirana ljuljačka je proizvedena od posebnog drva iz Finske koje je prilagođeno korištenju po svim vremenskim uvjetima. Djeca ljuljačku mogu koristiti tijekom cijele godine i s veseljem su je već isprobali uz pomoć asistentica.

-Zahvaljujemo osoblju danske tvrtke Klammer, koji su došli iz Danske instalirati ovu ljuljačku, te svim građanima Dubrovnika koji podržavaju i sudjeluju u humanitarnim akcijama koje Klub Stranaca organizira tijekom cijele godine – ističu iz Dubrovačkog kluba stranaca.

Pročitajte još

Evo koliko će Dubrovnik profitirati donošenjem Odluke o visini turističke pristojbe

Dulist

Širi se pješački koridor na Pločama, ukidaju se mjesta za taksi vozila

Dulist

RADOVI NA STRADUNU Mijenja se kameni pločnik, prva faza gotova do Feste

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija