Sport

Dubrovački ‘domaši’ ostvarili zapažene uspjehe na Domijadi u Zadru

Dubrovački 'domaši' ostvarili zapažene uspjehe na Domijadi u Zadru

Ove subote, 1. travnja u Zadru u organizaciji domaćina, Učeničkog doma Zadar, održan je prvi dio, sportska natjecanja 41. regionalne domijade – smotre učeničkih domova RH.

Sudjelovalo je ukupno osam domova iz Dalmacije; iz Zadra, Kaštela, Splita, Pučišća sa Brača i tri dubrovačka doma, Ženki đački dom, Učenički dom Paola di Rossa i Muški učenički dom.

Uz slogan „Važno je sudjelovati“ dubrovački „domaši“ nastupili su u svim sportskim sekcijama, ostvarili su zapažene nastupe i uspjehe, osvojili nekoliko drugih i trećih mjesta, a prvo mjesto i odlazak na Državnu domijadu u Rovinju početkom svibnja osvojila je badminton ekipa doma Paola di Rossa. Vrlo blizu uspjehu bile su i odbojkaška ekipa ovog doma, kao i nogometna ekipa Muškog učeničkog doma, izgubivši u finalnim utakmicama djevojke tek u jedan set, a mladići rezultatom 2 – 1 zahvaljujući na žalost ponajviše „laganoj“ sudačkoj „domaćinskoj“ naklonosti!

Drugi dio Regionalne domijade održava se iduće subote, 8. travnja također u Zadru, a pobjednici s tog dijela natjecanja odlaze u Rovinj na Državnu domijadu.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist