Kultura

Dubrovačka udruga likovnih umjetnika otvara izložbu ‘Crveno obojeno crvenim’

U atriju palače Sponza, 2. travanj 2019. (utorak) u 19 sati otvara se izložba Dubrovačke udruge likovnih umjetnika ‘Crveno obojeno crvenim’. Ovo je druga ovogodišnja izložba Udruge na kojoj se predstavlja 18 autora s tridesetak radova. Izložba će biti otvorena od 2. – 9. travnja 2019.

Dubrovačka udruga likovnih umjetnika djeluje 40 godina. Danas broji 24 aktivna člana. Od 2000. godine je članica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Dubrovačko-neretvanske županije. Uz godišnje izložbe svojih članova Udruga se posebno istakla u organizaciji županijskih izložbi te likovnih kolonija na kojima osim članova Udruge sudjeluju likovni umjetnici iz čitave Hrvatske i inozemstva. Od 2007. DULU sudjeluje na Susretima neprofesionalnih likovnih stvaratelja, koje organizira HRVATSKI SABOR KULTURE, te je 2007. u Bjelovaru, 2010. u Karlovcu i 2016. u Koprivnici dobila nagradu kao najuspješnija udruga za likovno stvaralaštvo.

Pročitajte još

Met Opera na velikom platnu Dvorane Visia

Dulist

KONCERT NAKON DESET GODINA Švedski zbor Romeo i Julija nagrađen velikim pljeskom!

Dulist

U Zavičajnom muzeju strani studenti restauriraju konavosku kulturnu baštinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija