Natrag
25.5.2018 01:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovačka gastro kvaliteta za 26 ugostitelja

19.7.2012 @ 14:44 Baldo Marunčić Aktualno
27;27

Podijelite:

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uručio je danas oznaku Dubrovačke gastro kvalitete najboljim ugostiteljskim objektima u Dubrovniku i županiji.

Vlahušić je tom prilikom čestitao nagrađenima i istaknuo kako je važna promocija dubrovačke gastronomije među gostima i turistima. Najavio je i izgradnju Visoke ugostiteljske škole u Dubrovniku koja će surađivati s najboljom takvom školom u Parizu, kako bi se obrazovao kvalitetan ugostiteljski kadar koji je temelj turizma.

Kvaliteta ugostiteljskog proizvoda u Dubrovniku mora zadovoljavati najviše kriterije, a lokalna izvorna jela pripremljena na tradicionalan ili najmoderniji način, uz čuvena županijska vina, trebaju biti obilježje dubrovačkog ugostiteljstva.

Oznaku Dubrovačke gastro kvalitete primilo je dvadesetčetvero ugostitelja iz Dubrovnika, jedan iz Stona i jedan iz Metkovića.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana