Zanimljivosti

Dubrovačka dječica napisala najviše razglednica u Hrvatskoj!

Čak 4.520 razglednica napisala su i poslala dubrovačka djeca u sklopu akcije „Zaboravljena razglednica“, koju je organizirala udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota.

Osim četiri gradske škole, razglednice su poslala i djeca iz OŠ Mokošica, Orašac i Župe dubrovačke.

Predsjednica udruge i inicijatorica akcije Nada Zanze potvrdila nam je kako ohrabreni dosadašnjim sjajnim rezultatima nastavljaju dalje s akcijom.

Podsjetimo, ovom hvalevrijednom akcijom želi se potaknuti djecu dubrovačkih osnovnih škola na slanje razglednica s motivom Dubrovnika. Za provođenje ove akcije udruga je osigurala razglednice, a građani su pozvani da pomognu kupovinom dostatne količine poštanskih maraka za Hrvatsku (1,60 kuna) kako bi svako dijete moglo poslati svoju razglednicu. Pritom je najmanji iznos za sudjelovanje u akciji deset poštanskih maraka.

Poštanske marke mogu se ostaviti u kuverti (napomena: za Nadu Zanze) u kafiću Primo, u Boškovićevoj ulici ili poslati poštom na adresu:

Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota
Petilovrijenci 8
20000 Dubrovnik

Za više informacija može se nazvati na broj Nade Zanze: 091/414 – 3462

Pročitajte još

OBNAVLJA SE BOTANIČKI VRT Na Lokrum se vraćaju agrumi i staklenik

Maria Prkut

Na današnji dan Vijeće umoljenih donosi zaključak o gradnji Kaša

Dulist

URANILE S LIJEPIM VREMENOM Krenula ‘sezona’ zmija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija