Zanimljivosti

Dubrovačka dječica napisala najviše razglednica u Hrvatskoj!

Čak 4.520 razglednica napisala su i poslala dubrovačka djeca u sklopu akcije „Zaboravljena razglednica“, koju je organizirala udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota.

Osim četiri gradske škole, razglednice su poslala i djeca iz OŠ Mokošica, Orašac i Župe dubrovačke.

Predsjednica udruge i inicijatorica akcije Nada Zanze potvrdila nam je kako ohrabreni dosadašnjim sjajnim rezultatima nastavljaju dalje s akcijom.

Podsjetimo, ovom hvalevrijednom akcijom želi se potaknuti djecu dubrovačkih osnovnih škola na slanje razglednica s motivom Dubrovnika. Za provođenje ove akcije udruga je osigurala razglednice, a građani su pozvani da pomognu kupovinom dostatne količine poštanskih maraka za Hrvatsku (1,60 kuna) kako bi svako dijete moglo poslati svoju razglednicu. Pritom je najmanji iznos za sudjelovanje u akciji deset poštanskih maraka.

Poštanske marke mogu se ostaviti u kuverti (napomena: za Nadu Zanze) u kafiću Primo, u Boškovićevoj ulici ili poslati poštom na adresu:

Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota
Petilovrijenci 8
20000 Dubrovnik

Za više informacija može se nazvati na broj Nade Zanze: 091/414 – 3462

Pročitajte još

[VIDEO] Po ričeti Marove none skuhajte štufani grah

Dulist

PORAST OD 14 POSTO Hrvati sve više kupuju preko Interneta

Dulist

UHVATILI SMO TRENUTAK Ljubav na Postiri

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija