Natrag
22.2.2019 22:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubravka Šuica u Strasbourgu

15.9.2012 @ 12:50 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Potpredsjednica Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe i potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica sudjelovala je na sjednici Predsjedništva Kongresa održanoj jučer u Strasbourgu.

Prioriteti Kongresa za razdoblje 2013. – 2016. godine, rezolucija o ulozi Kongresa u Vijeću Europe, nove politike susjedstva, projekt Saveza gradova i regija za uključivanje Roma, promatranje lokalnih i regionalnih izbora, te doprinos Kongresa kampanji Vijeća Europe "One to Five", teme su o kojima je raspravljalo Predsjedništvo Kongresa.

Jedna od važnijih točaka sjednice bilo je izvješće Europske razvojne banke kojom prigodom je posebno istaknut primjer Hrvatske kojoj  je Europska razvojna banka odobrila 155 milijuna eura namijenjenih sufinanciranju komunalne, društvene i socijalne infrastrukture u slabije razvijenim gradovima i općinama.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana