Natrag
20.4.2018 12:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Dube, vrati se, sve smo ti oprostili”

25.6.2012 @ 13:55 Baldo Marunčić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Letci zanimljivog sadržaja osvanuli su jutros zataknuti za vjetrobranska stakla mnogih vozila na gradskim ulicama.

"Dube, vrati se, sve smo ti oprostili" – kratka je, ali znakovita poruka koju potpisuju nepoznati autori skriveni pod potpisom "građani", prizivajući bivšu dubrovačku gradonačelnicu Dubravku Šuicu da se opet kandidira za gradonačelnicu.

– Poruku tumačim kao izraz nezadovoljstva određenih skupina građana aktualnom gradskom vlašću, odnosno kaosom i neredom u povijesnoj jezgri, ali i drugim dijelovima Grada. Na ovaj način očito žele upozoriti javnost. Bilo bi lijepo kad bi se predstavili i "preuzeli odgovornost", ali ako i nisu poruka je jasna. Očito su nezadovoljni, baš kao i mi kao gradski vijećnici, ali i velik dio građana Dubrovnika – komentirala je letak predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, na koju je letak naslovljen.

Podsjetimo, Šuica je nakon dva gradonačelnička mandata sredinom 2009. godine izgubila izbore u izravnom okršaju s Androm Vlahušićem te mu predala ključe Grada.

Performans Slavena Tolja, škerac Srđana Kere ili gerilski marketing dubrovačkih HDZ-ovaca? Još uvijek je nepoznato o kojim točno "građanima" je riječ, ali je sigurno da je poruka odaslana letkom svakako zaokupila pažnju vozača i građana Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana