Zanimljivosti

“Dube, vrati se, sve smo ti oprostili”

"Dube, vrati se, sve smo ti oprostili"

Letci zanimljivog sadržaja osvanuli su jutros zataknuti za vjetrobranska stakla mnogih vozila na gradskim ulicama.

"Dube, vrati se, sve smo ti oprostili" – kratka je, ali znakovita poruka koju potpisuju nepoznati autori skriveni pod potpisom "građani", prizivajući bivšu dubrovačku gradonačelnicu Dubravku Šuicu da se opet kandidira za gradonačelnicu.

– Poruku tumačim kao izraz nezadovoljstva određenih skupina građana aktualnom gradskom vlašću, odnosno kaosom i neredom u povijesnoj jezgri, ali i drugim dijelovima Grada. Na ovaj način očito žele upozoriti javnost. Bilo bi lijepo kad bi se predstavili i "preuzeli odgovornost", ali ako i nisu poruka je jasna. Očito su nezadovoljni, baš kao i mi kao gradski vijećnici, ali i velik dio građana Dubrovnika – komentirala je letak predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, na koju je letak naslovljen.

Podsjetimo, Šuica je nakon dva gradonačelnička mandata sredinom 2009. godine izgubila izbore u izravnom okršaju s Androm Vlahušićem te mu predala ključe Grada.

Performans Slavena Tolja, škerac Srđana Kere ili gerilski marketing dubrovačkih HDZ-ovaca? Još uvijek je nepoznato o kojim točno "građanima" je riječ, ali je sigurno da je poruka odaslana letkom svakako zaokupila pažnju vozača i građana Dubrovnika.

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist