Sport

DU MOTION TRKAČIM HEROJIMA Vidimo se 2021.!

DU MOTION TRKAČIM HEROJIMA Vidimo se 2021.!

Nažalost, više ne možemo odgađati neizbježno. Zbog globalne pandemije COVID-19 moramo ponovo odgoditi 6. izdanje Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik dok se zdravstveni uvjeti širom svijeta ne poboljšaju – ističu putem društvenih mreža iz Du Motiona.

Treba podsjetiti kako se ova trkačka manifestacija trebala dogoditi krajem travnja, no zbog pandemije koronavirusa odgođena je za kraj rujna. Iako su se svi nadali kako će se Du Motion tada i održati, dogodilo se ipak suprotno. Ništa od Du Motiona za ovu godinu!

-Svjesni smo kako će za mnoge od vas ovo biti veliko razočaranje. Ne možete ni zamisliti kakav je to osjećaj za nas nakon što smo već dvaput ove godine uložili ogroman napor, energiju i financijska sredstva kako bismo održali ovogodišnje utrke. Proteklih nekoliko mjeseci pomno smo pratili situaciju s pandemijom, nadajući se poboljšanju i šansi da organiziramo događaj siguran za sve sudionike. Međutim, stanje se nije promijenilo na bolje, naprotiv, pandemija još uvijek traje i ugrožava zdravlje sudionika masovnih događaja.

Uz postojeće propise i mjere (fizičko distanciranje, praćenje kontakata, ograničenja veličine događaja), mogućnost još strožih mjera u bliskoj budućnosti, nesigurnost oko drugog vala najesen i činjenicu da većina naših trkača dolazi izvan Hrvatska te još uvijek ne zna hoće li moći putovati u rujnu, predstavljaju nepremostive prepreke za organizaciju velikih događaja poput Du Motiona. U takvim uvjetima garantirati vam sigurno okruženje, odlično iskustvo i kvalitetnu organizaciju, jednostavno nije realno – poručuje Du Motion tim.

-Upravo zato je odgoda za 2021. naša dužnost prema vama, osoblju Du Motiona, volonterima, građanima Dubrovnika, kao i prema društvu općenito jer zdravlje i sigurnost svih koji su uključeni u ovaj projekt na prvom su mjestu. Ako okolnosti to budu dopuštale, 6. izdanje Du Motiona održat će se u svom tradicionalnom proljetnom terminu, 24. i 25. travnja 2021. godine. Veliko vam hvala na strpljenju i razumijevanju. Nastavljamo se zajedno boriti protiv ove pandemije. Samo odgovornim ponašanjem možemo pridonijeti njenom zaustavljanju i povratku normalnom životu – ističe tim Du Motiona.

Svi trkači registrirani za 2020. Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik imaju sljedeće mogućnosti:

-Automatski prijenos registracije na 6. izdanje Du Motion-a – Runners’ Days Dubrovnik u travnju 2021. Ako ste već ranije prebacili registraciju u 2021., sada ne morate napraviti ništa!

– Prebacivanje registracije na bilo koje od sljedećih izdanja (2022, 2023., 2024.) bez dodatne naknade. Ako odaberete ovu mogućnost, molimo vas da nas obavijestite do 15. siječnja 2021. e-mailom na info@du-motion.com.

– Prijenos registracije na drugu osobi za bilo koje od sljedećih izdanja (2022, 2023, 2024) bez dodatne naknade. Ako odaberete ovu mogućnost, molimo vas da nas obavijestite do 15. siječnja 2021. e-mailom na info@du-motion.com.

 

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist