Sport

DU MOTION Izađite iz ureda i trčite za djecu s Downovim sindromom!

DU MOTION Izađite iz ureda i trčite za djecu s Downovim sindromom!

Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik je sportsko rekreativna manifestacija pod čijim se okriljem održavaju četiri utrke – Dubrovački polumaraton, Utrka zidinima, humanitarna utrka građana 5K i dječja utrka.

U protekle 3 godine Du Motion je privukao više od 4300 trkača iz preko 50 zemalja svijeta, a organizacija na vrhunskoj razini ne bi bila moguća bez čak 500 volontera. Grad u te dane doslovce diše trčanje i rekreaciju!

Poseban ponos manifestacije je upravo utrka 5K koja iz godine u godinu privlači sve veći broj Dubrovčana i njihovih gostiju, ujedinjenih oko humanitarnog cilja, druženja i dobre zabave. Najbolje od svega: do sad je kroz 5K utrke prikupljeno oko 120 000 kuna!

– Pridružite nam se i vi ovoj utrci sa svojim zaposlenicima i kolegama u nedjelju, 29. travnja 2018., kada će veliko srce Dubrovnika kucati za djecu iz Udruge za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije – ističu organizatori iz Du Motiona.

Sva sredstva prikupljena od 5K utrke iskoristit će se za rehabilitaciju i uključivanje djece s Downovim sindromom u nove metode rada, edukaciju roditelja te kupovinu potrebne opreme.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist