DuList IN

DU EL Festival devetu godinu zaredom u Revelinu

DU EL Festival devetu godinu zaredom u Revelinu

Hrvatska je postala prepoznatljiva kao odlična ljetna destinacija za zabavu, a tome su uvelike pridonijeli brojni festivali koji se održavaju na Jadranu. Dubrovački, DU EL Fest, koji se već devetu godinu održava u klubu Revelin, jedan je od njih. Veliko otvaranje Dubrovnik Electronic Festivala je u srijedu, 10. srpnja.

Ove godine DU EL Festival ima bogatiju ponudu no ikada prije. Novost su dnevne zabave, warmup party i after party koji će se održavati na plaži Coral.

Prva Warmup zabava najavljena je za utorak, 9 srpnja s početkom u 15:30, a druga dan poslije, 10. srpnja u isto vrijeme dok se veliki after party očekuje u subotu, 13. srpnja. Središnji dio Festivala održavat će se u klubu Revelin gdje će nastupiti glavne zvijezda ovogodišnjeg izdanja DAY & NIGHT programa DU EL Festa. Festival će službeno otvoriti RogerSanchez i KristenKnight, drugi dan nastupaju Lilly Palmer i Tom Bug, dok na završni dan festivala nastupaju Artbat i Yakka.

Culture Club Revelin u suradnji s Coral Beach klubom pripremio je program koji traje punih 5 dana i 5 noći. Klub Revelin već godinama pruža podršku talentiranim glazbenim producentima iz Dubrovnika i Hrvatske. Tako će, uz glavne zvijezde Festivala, nastupiti i mnogobrojni domaći izvođači kao što su DJ Speed, DANCElectricPhilipe i DJIVO. U dnevnom izdanju Festivala na plaži Coral posjetitelje će zabavljati slijedeća DJ imena: Jacky, Brigita, Delamare, MattButt, Superlover, DIME i ELmar.

DU-EL Fest već godinama obogaćuje noćni život Grada te je prepoznat kao najbolja zabava u Dubrovniku.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović