Natrag
21.3.2019 23:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

DSO U SPONZI ‘Miris žene’ i ‘Ratovi zvijezda’ uz Beatlese, Queen i Deep Purple!

23.4.2018 @ 22:01 Dulist Kultura

Podijelite:

Nakon izvrsnog nastupa ruskog violinista Dmitrija Sinkovskog i Gudačkog sastava Dubrovačkog simfonijskog orkestra u prepunoj Sponzi, Dubrovačko glazbeno proljeće nastavlja se koncertom filmske i latino glazbe u utorak 24. travnja s početkom u 20 sati, na istom mjestu.

DSO ‘Pops’ ansamblom ravnat će maestro Marc Tardue, dok će kao solist nastupiti trubač Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Džemal Cakić. Na programu koncerta naći će se glazba iz filmova kao što su Miris žene, Spartak, Misija, Ratovi zvijezda, Sjećanja jedne gejše, zatim svevremenski hitovi Guantanamera, Volare i Sway, glazba grupe Queen, Deep Purple, Beatlesa, Elvisa Presleya i brojne druge popularne skladbe.

Dubrovačko glazbeno proljeće organizira Dubrovački simfonijski orkestar uz podršku Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i Valamar Riviere, a završit će koncertom DSO-a pod ravnanjem maestra Tomislava Fačinija i uz solistički nastup violinista Marca Grazianija u petak 27. travnja.

Ulaznice su dostupne u uredu Orkestra od 9-14 sati, u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u gift shopu Dubravka na Pilama i jedan sat prije početka koncerta na mjestu održavanja. Ulaznice po povlaštenim cijenama za građane dostupne su isključivo na blagajni Orkestra, a radi se o cijenama 10 kuna za korisnike Libertasovog pokaza, 20 kuna za umirovljenike, besplatno za studente s X-icom i stanovnike stare gradske jezgre te 30 posto popusta za ostale građane.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana