Kultura

DSO u Dvoru svira omiljenu filmsku glazbu i poznate hitove

DSO u Dvoru svira omiljenu filmsku glazbu i poznate hitove

Teme omiljenih filmova i TV serija te popularnih hitova naći će se na programu Dubrovačkog simfonijskog orkestra u utorak 26. rujna. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, a održat će se u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.

‘Kum’, ‘Titanik’, ‘James Bond’, ‘Miris žene’, ‘Igra prijestolja’, samo su neki od filmova i TV serija čije će teme publika imati priliku poslušati na koncertu uz djela posvećena vječnim Beatlesima, Henryju Manciniju i glazbi Carlosa Santane. Na programu su i poznate ‘The shadow of your smile’, ‘New York New York’, ‘Sway’ i ‘Volare’ za čije je izvedbe aranžmane priredio Damir Butigan, dok će kao solist nastupiti trubač Džemal Cakić.

Ovaj koncert popularne glazbe redovno okuplja brojnu publiku, a za građane su dostupne ulaznice po posebnim cijenama. Više informacija o popustima dostupno je na broju telefona 417 110 i sales@dso.hr. Ulaznice za koncerte moguće je kupiti u uredu Orkestra od 9 do 14 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama te jedan sat prije početka koncerta.

Pročitajte još

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist

U SUBOTU U TEATAR! Alma Prica u sapunici ‘Španjolski komad’

Dulist