Natrag
16.7.2018 18:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

DSO u Dvoru svira omiljenu filmsku glazbu i poznate hitove

26.9.2017 @ 14:02 Dulist Kultura

Podijelite:

Teme omiljenih filmova i TV serija te popularnih hitova naći će se na programu Dubrovačkog simfonijskog orkestra u utorak 26. rujna. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, a održat će se u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.

‘Kum’, ‘Titanik’, ‘James Bond’, ‘Miris žene’, ‘Igra prijestolja’, samo su neki od filmova i TV serija čije će teme publika imati priliku poslušati na koncertu uz djela posvećena vječnim Beatlesima, Henryju Manciniju i glazbi Carlosa Santane. Na programu su i poznate ‘The shadow of your smile’, ‘New York New York’, ‘Sway’ i ‘Volare’ za čije je izvedbe aranžmane priredio Damir Butigan, dok će kao solist nastupiti trubač Džemal Cakić.

Ovaj koncert popularne glazbe redovno okuplja brojnu publiku, a za građane su dostupne ulaznice po posebnim cijenama. Više informacija o popustima dostupno je na broju telefona 417 110 i sales@dso.hr. Ulaznice za koncerte moguće je kupiti u uredu Orkestra od 9 do 14 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama te jedan sat prije početka koncerta.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana