Kultura

Držićeva čarobna šuma u ponedjeljak u Visiji

Držićeva čarobna šuma svoj će sretni završetak imati u ponedjeljak 18. prosinca u dvorani Visia.

Nakon višemjesečnih likovnih radionica koje su se u organizaciji Doma Marina Držića održavale pod vodstvom akademske slikarice i prof. likovne kulture Rajne Inić i akademskog slikara i prof. likovne kulture Ivana Peraka, mladi dubrovački umjetnici javnosti će u 19 sati predstaviti rezultate svoga rada. Izložba je prodajnog karaktera, a sav prihod namijenjen je Domu za djecu Maslina.

I ove godine Dom Marina Držića organizirao je likovnu radionicu u čijem je radu sudjelovalo 60-ak učenika dubrovačkih osnovnih i srednjih škola, kao i učenika iz Konavala i Župe s ciljem poticanja kreativnosti kod mladih te znatiželje i potrebe za stjecanjem novih znanja o žvotu renesansnog Dubrovnika te životu i djelu najvećeg hrvatskog  komediografa Marina Držića.

Pod mentorstvom Rajne Inić i Ivana Peraka, mladi su umjetnici akrilnim bojama oslikavali borove od medijapana.
Svi oslikani borovi moći će se kupiti na izložbi, a sav prihod darovat će se Domu za djecu Maslina, kako bi i njihov Božić bio topliji i ljepši.

Pročitajte još

Koncertom Naire Asatryan u Dvoru prikupljeno gotovo osam tisuća kuna za Odjel pedijatrije

Dulist

UZ GODIŠNJICU SMRTI DUBROVAČKOG ‘POETE LAUREATUSA’ Zrinka Blažević prevela i prepjevala latinsku poeziju Ilije Crijevića

Dulist

ZANIMLJIVA IZLOŽBA U SPONZI ‘Kupališta su bila punktovi života, zabave, zafrkancije i amora!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija