Politika

Državno izborno povjerenstvo raspisalo izbore

Nedjelja, 19. svibnja, i službeno je potvrđen datum lokalnih izbora.

Naime, danas je Državno izborno povjerenstvo službeno raspisalo izbore za tijela lokalne i područne samouprave na taj datum.

Prijedlozi kandidacijskih lista za izbor članova predstavničkih tijela, prijedlozi kandidatura za izbor općinskih načelnika, gradonačelnika, župana te njihovih zamjenika i prijedlozi kandidatura za izbor zamjenika općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz reda pripadnika nacionalnih manjina odnosno iz reda pripadnika hrvatskog naroda na adresu Državnog izbornog povjerenstva moraju biti zaprimljeni najkasnije do 2. svibnja do 24 sata.

Sve zakonski valjane kandidacijske liste te zbirna lista bit će objavljene u roku od 48 sati od isteka roka za kandidiranje, dakle 4. svibnja do 24 sata.

Pročitajte još

SDP O LUČINOM RAZDOLJU Lobisti nam nameću zastarjelu tehnologiju. Ako župan nema što kriti, poslušat će stručnjake i građane

Andrea Falkoni Račić

Zoran Milanović prisegnuo za predsjednika Republike Hrvatske

Dulist

‘NEISPLATIVO I OPASNO’ Most poziva na sazivanje županijske sjednice o CGO Lučino razdolje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija