Županija

DRUŠTVENI MEDIJI ‘Povijest na zrnu soli’ na Facebooku i Instagramu

DRUŠTVENI MEDIJI 'Povijest na zrnu soli' na Facebooku i Instagramu

Dvodnevna edukacija o važnosti i prednosti digitalnog marketinga, korištenju društvenih mreža i metode provođenja plaćenog oglašavanja na društvenim mrežama održana je u sklopu projekta Povijest na zrnu soli 18. i 19. travnja 2018. u Stonu.

Edukaciju su vodili Marina babić i Tibor Pištalo iz tvrtke Mint Media.

-Najbolje vrijeme objave novosti na Facebooku je četvrtak u popodnevnim satima, Facebook poruke za promoviranjem tik do vijesti treba zanemariti jer su najskuplja, a najneučinkovitija opcija dok se specijaliziranim kampanjama može doprijeti do velikog broja potencijalnih klijenata – istaknuo je Pištalo.

Mogućnosti oglašavanja na društvenim mrežama predstavljene su putem Facebook stranice projekta, dok je na radnom dijelu napravljen i Instagram profil ‘Povijest na zrnu soli’. Na spomenutim društvenim mrežama naći će se zanimljivosti o povijesnoj, kulturnoj i prirodnoj baštini, fotografije stonskog kraja i informacije o projektu.

-Jedna od najvećih grešaka je kad je privatni Facebook profil predstavljen kao poslovni, a još gore kada je isti zaključan i potencijalni klijenti jednostavnim pregledom ne mogu saznati sve što ih zanima – upozorila je na kraju radionice Babić.

Edukacija je organizirana u sklopu projekta ‘Povijest na zrnu soli’ financiranom iz Operativnog programa ‘Konkurentnost i kohezija’ 2014.-2020.. Nositelj projekta je Općina Ston, a kao partneri sudjeluju Turistička zajednica Općine Ston, Društvo prijatelja dubrovačke starine, Regionalna razvojna agencija DUNEA, Župa sv. Vlaha – Ston i privatna tvrtka Natura Dalmatia.

Pročitajte još

Naši maslinari osvojili brojne medalje na međunarodnoj smotri maslinara!

Dulist

TZ Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Holiday World u Pragu

Dulist

ENO GASTRO PREZENTACIJE Slastice dubrovačkog kraja na BMT sajmu u Napulju

Dulist