Natrag
20.4.2019 22:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘DRUGO LICE GRADA’ Otvorena izložba fotografija u Europskom domu Dubrovnik

14.8.2015 @ 12:11 Dulist dulist IN / Kultura
15;15

Podijelite:

Dubrovački sportaš Mihovil Španja, uz pratnju mladih glazbenika Roberta Perića i prijatelja, otvorio je u petak ujutro izložbu fotografija ‘Drugo lice Grada’ u prostoru udruge Europski dom Dubrovnik na Batali.

Izložbom fotografija završava akcija ‘Dubrovnik za sve!’ kojom je Europski dom Dubrovnik želio skrenuti pozornost na probleme društveno ranjivih skupina u Dubrovniku: dugotrajno nezaposlenih, osoba s malim primanjima, stambenim problemima ili osoba s invaliditetom. Fotografije su snimile autorice i autori bez ili sa srednjom razinom fotografskog iskustva i profesionalni fotografi. Posjetitelji izložbe moći će glasovati koja im je fotografija najbolja, a glasovanje će istovremeno biti organizirano i putem posebnog albuma na Facebook stranici Europskog doma Dubrovnik. Tri fotografije, koje dobiju najviše glasova, bit će po završetku izložbe tiskane na razglednicama, a za njihove autore predviđene su i novčane nagrade.

Izložba se na Batali može pogledati između 14. i 21. kolovoza u sljedećim terminima: petak 14. kolovoza od 11 do 15 sati i od 18 do 21 sat, u nedjelju 16. kolovoza od 18 do 21 sat, a od 17. do 21. kolovoza od 10 do 15 sati i 18 do 21 sat.

Akcija ‘Dubrovnik za sve!’ organizirana je uz potporu fondova iz Islanda, Lihtenštajna i Norveške, a putem natječaja ‘Solidarnost i društveni kapital u lokalnoj zajednici’ Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana