DuList IN

Drugi video spot Embassy 516

Drugi video spot Embassy 516

Embassy 516 objavili su drugi službeni video spot s prvog studijskog albuma „Surveillance Of The Environment“, koji je izdan za Geenger Records.

Riječ je o ekranizaciji pjesme „The Bees, The Beasts, The Nightmare Train“, koja donosi pogled na introspektivni svijet mračne figure koja se kreće napuštenim hodnicima. Lokacija snimanja je predivan novi kampus Sveučilišta u Dubrovniku.
 
Koketiranje banda s enigmatskim tekstovima i ovog puta je dovedeno u prvi plan, a lirska tematika jest upravo srednjoškolsko / studentsko razdoblje. Također, elementi horor filmova, steam – punka i post – apokalipse su ubačeni kroz vizualne elemente unutar spota.
 
Produkcijska ekipa koja je sudjelovala na snimanju i u finalizaciji projekta su: Zlatko Tomić, Maro Bošnjak, Dominik Miljak, Stela Trojanović i Mario Kordić.Band se također zahvaljuje djelatnicima Sveučilišta u Dubrovniku na dopuštenju za snimanje na ovoj atraktivnoj lokaciji.
 
Nakon koncerta (na Hear Me radio summitu), koji je održan u prepunom dubrovačkom Klubu Orlando, band je zvučno 'prikazao' jedan stilski zaokret koji će već uskoro biti predstavljen široj javnosti. Embassy 516 vješto nastavljaju medijsku kampanju povodom prvog službenog albuma na kojemu svjesno provociraju i propitkuju okolinu oko sebe.
Posljednji u nizu javnih istupa koji je uslijedio netom oko snimanja ovog video singla jest bila gerilska kampanja kojom su članovi banda iskoristili moć interneta i djelomičnom fotomontažom stvorili sveopću zabunu na Google Street View platformi. Taj istup su prepoznali mnogi mediji, tako je fotografija pregledana preko 300 tisuća puta na raznim portalima i facebook pageu banda.
 
Video za "The Bees, The Beasts, The Nightmare Train" možete pogledati na jednom od službenih kanala banda http://www.youtube.com/embassy516

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist