Sport

DRUGI PRVENSTVENI PORAZ KOŠARKAŠA Dubrava slavila u Dubrovniku!

DRUGI PRVENSTVENI PORAZ KOŠARKAŠA Dubrava slavila u Dubrovniku!

Košarkaši Dubrovnika upisali su drugi prvenstveni poraz u Prvoj ligi.
U subotu navečer u sportskoj dvorani u Gospinom polju u susretu 3. kola, KK Dubrovnik – KK Dubrava 70 : 83 (18:22, 15:15, 27:16, 10:30).

Vodili su domaćini u 29. minuti s rekordnih +10 (58:48), početkom četvrte četvrtine imali 65:58 no pogodio je gostujući trener Darko Krunić igrom s dva centra (Smolić i Šutalo) i prelaskom na zonu. Zagrepčani serijom 15-0 u 37. minuti vode 73:65. Kada su u završnici trice pogodili Perić i Šimović, bilo je jasno kako će gosti – kući pjevajući.
Dubrovački klub nakon tri odigrana kola ima jednu pobjedu (Sonik Puntamika) i dva poraza (Agrodalm i Dubrava iz Zagreba).

-Bilo je pogrešaka i u prvih 30 minuta, ali na ulasku u četvrtu četvrtinu vodili smo 10 razlike i kontrolirali situaciju. Nakon toga nismo znali reagirati u obrani na Smolića i Šutala, a u napadu na gostujuću zonu. To je presudilo i nema nam druge nego čestitati Zagrepčanima na zasluženoj pobjedi – rekao je Željko Vreća, trener KK Dubrovnik.

-Odlična utakmica, vjerujem kako su gledatelji mogli uživati. Nitko ništa ne bi mogao reći i da su domaćini slavili, ali slažem se s kolegom Vrećom, ključan je bio naš prelazak u zonu. Što se tiče Ante Smolića i Kristijana Šutala, odgovorno tvrdim kako u ovom rangu natjecanja nema boljeg centarskog dvojca. Oni su naša snaga i kvaliteta, posebno uz nešto neiskusniju vanjsku liniju – riječi su Darka Krunića, trenera KK Dubrava.

KK Dubrovnik:
Petrović, Stasjuk, Soko, Došen 8, Dubelj 21, Koprivica, F. Vujičić 2, Vodopija 16, Lučić 6, Boban 12, Raguž 5, J. Vujičić. Trener: Željko Vreća.

KK Dubrava:
Čubrić 12, Filić, Perić 8, Kos 2, Krajačić, Rezo 8, Majić 2, Šimović 23, Šutalo 7, Smolić 21, Šafta. Trener: Darko Krunić.

 

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist