Natrag
26.4.2019 02:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

DRUGA STOLNOTENISKA LIGA Čak četiri pobjede za ‘Piture’!

5.11.2018 @ 11:31 Dulist Sport

Podijelite:

Protekle nedjelje u Zadru je u sklopu natjecanja u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Dalmatinska regija održan ‘Prvi jesenski turnir’ na kojemu je nastupio i Seniorski B sastav ‘Pitura’.

Ostvarili su 4 pobjede savladavši prvo STK Vodice s rezultatom 4:0, zatim dolazi važna pobjeda 4:3 sa momčadi STK Donja Kaštela, potom su ‘Pituri’ dobili STK Šibenik rezultatom 4:1 i na kraju STK Zadar 4:1.

Pituri su trebali odigrati susret i sa STK Split 2 koji nisu došli u Zadar te će se ovaj neodigrani susret vjerovatno registrirati s rezultatom 4:0 (b.b.) u korist Pitura. Za pobjede iz Zadra zaslužni su igrači: Marko Venier, Ante Jupek, Filip Mikulić i Nedjeljko Ogresta.

Drugi jesenski turnir održati će se u Dubrovniku, 18. studenog gdje će četiri stolnoteniska kluba iz Dubrovačko- neretvanske županije (STK Libertas Marinkolor, STK Konavljanin, STK Lučica i STK Ploče) ‘odmjeriti snage’ s 5 stolnoteniskih klubovima iz Splitsko-dalmatinske županije (STK Sinj, STK Spin (Split), STK Kaštela (K. Gomilica), STK Nec (Split) i STK Urania (Baška Voda).

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana