Sport

DRAMA U GOSPINOM POLJU Nakon udarca u glavu košarkašica se srušila u nesvijest!

DRAMA U GOSPINOM POLJU Nakon udarca u glavu košarkašica se srušila u nesvijest!

Pobjeda košarkašica Raguse protiv Zadra 72:61 u natjecanju A-1 lige s pravom je pala u drugi plan nakon mučnih scena u nedjelju navečer u sportskoj dvorani u Gospinom polju. Mlada zadarska košarkašica Glorija Sikirić pala je nesvijest šest sekundi prije kraja utakmice, ali tragedija je spriječena brzom reakcijom doktora Jadranka Madunovića. Nakon nekoliko minuta ponovno je bila pri svijesti, donosi HRT Dubrovnik.

Sikirić je u četvrtoj četvrtini dobila udarac u glavu, izašla je iz igre, ali četiri – pet minuta kasnije počela se žaliti na glavobolju. Digla se s klupe i pala na parket. Sve se događalo nekoliko metara ispod novinarskih mjesta. Na nosilima je iznesena iz dvorane, a prema prvim informacijama njezinih suigračica, u bolnici je na pregledima i pri svijesti.

Utakmica koja se neće tako brzo zaboraviti, ostat će u sjećanju i zbog gostujuće trenerice Marije Mazije. U 24. minuti nezadovoljna suđenjem ušla je u teren, došla do centra pa s dvije “tehničke” ispraćena na tribine. Nije joj to bilo dosta pa se pokušala i fizički obračunati sa sucima u čemu ju je spriječila njezina mlada pomoćnica!
Vatreno je bilo i nekoliko sati ranije u susretu 15. kola Druge rukometne lige – jug i utakmici Dubrovnik – Trogir (25:24). U 23. minuti došlo je do prekida nakon što su igrači s obje klupe ušli u teren i razmijenili nekoliko udaraca. Potom je sekundu prije kraja prvog poluvremena jedan gostujući igrač dobio loptom u lice i ostao ležati na parketu. Nakon 10-tak minuta ukazane pomoći i nekoliko flastera, sve je bilo u redu s trogirskim rukometašem.

Sport je u nedjelju bio u drugom planu, ne ponovilo se!

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist