DuList IN

‘DOZA INSPIRACIJE’ Najpoznatija imena s područja duhovnosti i osobnog razvoja uskoro u Dubrovniku

'DOZA INSPIRACIJE' Najpoznatija imena s područja duhovnosti i osobnog razvoja uskoro u Dubrovniku

Konferenciji pod nazivom ‘Doza inspiracije’ održat će se 16. veljače u Hotelu President od 10 do 18 sati.

Ista će okupiti najpoznatija nacionalna i regionalna imena s područja duhovnosti i osobnog razvoja. Kroz osam sati čiste inspiracije oni će podijeliti svoja znanja, iskustva i alate za savladavanje poteškoća (zdravstvenih, ljubavnih, obiteljskih, poslovnih, financijskih…), te postizanje unutarnjeg mira i radošću ispunjenog života. A njihovi životi sami po sebi su žestoka doza inspiracije.

Nekad ugledni odvjetnik Hvaranin Tomislav Tomić, nakon što je diplomirao na prestižnom sveučilištu metafizike u Sedoni, postao je poznati ‘Holistic life coach’, ‘NPL praktičar’ i ‘Stress Menagement Coach’. Autor je nekoliko priznatih coaching programa: Postani life coach, STMP metoda upravljanja stresom, Soul fitness, Meditacija za poslovne ljude, ‘Tajne uspješne i kreativne komunikacije’, ‘Mala škola praktične metafizike’, ‘Posao koji zaista voliš!’… Zagrepčanka Bojana Svalina nakon bolesti, koja je bila prekretnica na njenom životnom putu, dala je otkaz na poslu direktorice, razvela se i preselila u Njemačku odakle danas putem seminara, radionica i svoga bloga motivira brojne svoje pratitelje. Autorica je uspješnice ‘Put prema sebi’.

Slična je priča danas poznate hipnoterapeutkinje Karmen Jerković Yucel koja je životnu ravnotežu, najprije sebi, a potom i mnogima drugima, povratila uz pomoć drevne havajske duhovne vještine Hooponopona. Istu prakticira i o njoj educira svoje brojne pratitelje Splitski motivacijski govornik Neno Ljubić, najpoznatiji po hvaljenom djelu ‘Ljubav u knjizi’. Psihterapeutkinja pod supervizijom Brankica Kovačević kombinira znanja psihologije i metafizike, a autorica je tri knjige: ‘Potraga za srećom’, ‘Potraga za mirom’ i ‘Odnosi’. Profesorica engleskog jezika Maja Milosavljević, autorica prijevoda poznate engleske knjige ‘Alfabet postojanja’, kroz svoje seminare, radionice i you tube kanal dijeli fascinantne spoznaje o anđelima. Na dubrovačkoj će konferenciji otkriti kako se u dosluhu s ovim božanskim bićima ostvariti u svom punom potencijalu.

Sve pozivamo da se pridruže na konferenciji da zajedno ‘natočimo’ u svoja bića inspiraciju na čijim ćemo krilima ostvariti sve novogodišnje, uopće životne želje – poručila je organizatorica Karmen Kmetović Prkačin.

Pročitajte još

‘UZALUD TI SVE’ Doris Kosović i Mia Dimšić izbacile zajedničku pjesmu

Dulist

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist