Natrag
24.3.2019 16:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE Tri ženske osobe osumnjičene za krađu!

5.9.2014 @ 11:56 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su dva kriminalistička istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe.

U prvom se slučaju 43-godišnja državljanka BiH koja je na privremenom boravku u RH, sumnjiči da je u vremenu od kraja lipnja do kraja srpnja, iz spreme u sklopu apartmana koji se nalaze u staroj gradskoj jezgri u Dubrovniku, u tri navrata, otuđila ukupno 40.000 kuna, za koji iznos je oštećen 36-godišnji vlasnik.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana pritorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U drugom slučaju radi se o dvije ženske osobe u dobi od 25 i 28 osoba sa područja Zagreba koje se sumnjiče da su 20. kolovoza, tijekom popodnevnih sati, iskoristivši nepažnju 63-godišnjeg brazilskog državljanina, dok je šetao starom gradskom jezgrom, i iz njegovog ruksaka otuđile novčanik u kojem se nalazio novac, putna isprava i razne kreditne kartice, pričinivši mu materijalnu štetu u iznosu od oko 9.000 kuna.
Zbog počinjene krađe protiv osumnjičenih je, nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, podnesena kaznena prijava.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana