Aktualno

DORH ‘pročešljava’ gradilište ispod Bourbona

Vještvo izvršeno 11. svibnja 2019. na gradilištu ispod Bourbona, a kojeg je radio arhitekt Zvonimir Franić, poslano je na adresu DORH-a.

O samom sadržaju izvješća, Franić nije želio komentirati jer je postupak u tijeku te nas je uputio na nadležni Županijski sud. Vještvo bi trebalo pružiti uvid kolika je doista počinjena šteta prilikom radova na osiguranju pokosa padine brda na gradilištu neposredno zgradi Grawea gdje niče stambeno-poslovni kompleks čiji investitor je dubrovačka tvrtka Projekt Gruž d. o. o.

Podsjetimo, spomenute noći sa četvrtka na petak došlo je do puknuća vodovodne cijevi postavljene duž Ulice bana Josipa Jelačića čime je onemogućena opskrba vodom velikom dijelu Lapada na nekoliko sati. Sanaciji se odmah pristupilo, a prometnica je zatvorena za prolazak vozila do daljnjega.

Pročitajte još

‘NAPORAN TRUD SE ISPLATIO’ Najmlađi članovi JK Dubrovnik 1966 bogatiji za veći pojas

Dulist

‘Pituri’ u finalu Kupa Hrvatske!

Dulist

Mons. Petar Palić novi biskup mostarsko-duvanjski

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija