Grad

DONOSIMO Tko je Erih Kolak, dubrovački vladar ugostiteljstva?

DONOSIMO Tko je Erih Kolak, dubrovački vladar ugostiteljstva?

Dubrovački ugostitelji često su predmet raznih nagađanja i glasina, o njima se često zna pisati sve najbolje ili sve najgore, no velikoj većini im je zajednička jedna stvar – nisu nepoznati javnosti. Od primjerice Iva Rudenjaka, Stjepana Perića, preko Mata Đurovića ili Mara Hajdarhodžića teško da se mogu sakriti u gužvi, no u svijetu dubrovačkog ugostiteljstva nedavno je isplivalo jedno ime koje je barem što se tiče šire javnosti potpuno nepoznato – Erih Kolak.

Novi kralj ugostiteljstva
Naime, nakon što se iz posla s ekskluzivnim restoranom Nautika povukao poznati dubrovački ugostitelj Mato Đurović, na scenu je stupio samozatajni Kolak koji je do tada vodio restoran Dubravku na Pilama. Kolak je ujedno i vlasnik restorana Panorama na Srđu, a odnedavno je i vlasnik Gradske kavane što ga čini apsolutnim ‘vladarem ugostiteljstva’ u Dubrovniku.

Kakvi su bili njegovi ugostiteljski počeci, koja je njegova veza s Matom Đurovićem, zbog čega je na sudu s Gradom Dubrovnikom i koliko plaća najam za Nautiku doznajte u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros u prodaji.

FOTO: Mickey Rourke i Erih Kolak

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist