Sport

Donosimo rezultate 7. kola 42. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Donosimo rezultate 7. kola 42. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Proteklih dana odigrano je 7. kolo 42. prvenstvo Dubrovnika 1. i 2. lige u stolnom tenisu u sezoni 2019/20 prilikom čega su ostvareni sljedeći rezultati:

OŠ Cavtat – Konavljanin pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (OŠ Cavtat – Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Vedran Đurđević donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Vlaho Car donio jednu pojedinačnu pobjedu, s tim da su Vlaho Car i Vedran Đurđević svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru. U poraženoj ekipi jednu pobjedu donio je Robert Kralj.

Ekipa Lapad kolor pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Teo Kasač (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 1 pojedinačnu pobjedu a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi još su Joško Martinović, Borna Ranljak i Bruno Soldo donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Joško Martinović i Ivana Vidojević. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu donijeli su braća Andrej i Juraj Hrćan.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marko Venier svojoj ekipi je donio dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je Marko Šarić donio jednu pojedinačnu pobjedu kao i pobjedu u paru koju su ostvarili navedena dvojica. U poraženoj ekipi, pored dvije pojedinačne pobjede Filipa Mikulića, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ante Jupek.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Ivan Simović (Šampinjoni) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Branko Golik, Siniša Desnica i Milan Rezo donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu kao i pobjedu u paru koju su ostvarili Siniša Desnica i Milan Rezo. U poraženoj ekipi, pored dvije pojedinačne pobjede Ivana Simovića, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ilija Stipić.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Ombla rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Pavle Radonić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Milom Stražičićem. U pobjedničkoj ekipi Milo Stražičić i Ivo Šarić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović.

U sedmom kolu ekipa Orlando je bila slobodna.

Nakon 7. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 13 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 12 kao i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 12 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 7. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Marko Venier (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 7. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

U 7. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Dragan Bodiroga, Dubravko Andrijić i Slobodan Ljepava donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu dok su pobjedu u paru donijeli Dragan Bodiroga i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Mario Đuka.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu JUB rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Antun Pendo (The dream team) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Nora Bećir, Petra Raos i Antonio Maslać donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić.

Ekipa Ceresit pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ivan Radonić (XYZ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Mario Mozara, Šimun Lukačević, Patrik Soldo i Vinko Ivičević donijeli su svako po jednu pojedinačnu pobjedu dok su pobjedu u paru donijeli Ivan Bule i Vinko Ivičević. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je, već naprijed spomenuti, Ivan Radonić.

Ekipa OŠ Gruda Tušići pobijedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Nikola Radonić (OŠ Gruda Tušići) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Pero Bokarica donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta uz nešto slabiji omjer dobivenih setova dok je Antonio Pavlić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu dobili su Antonio Pavlić i Nikola Radonić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donijela je Nina Markoni.

Nakon 7. kola u 2. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa The dream team s osvojenih 14 bodova, Ceresit se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 13 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 12 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 7. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Ivan Radonić (XYZ).

Najbolji parovi nakon 7. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB) i Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit).

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist