Crna kronika

DONOSIMO gdje bi sve Vićan mogao služiti kaznu!

DONOSIMO gdje bi sve Vićan mogao služiti kaznu!

Povodom pravomoćne presude Peru Vićanu, koji će svoju desetomjesečno zatvorsku kaznu odslužiti kroz rad za opće dobro u prekršajnom postupku, donosimo i popis tvrtki i udruga koje će mu biti na izbor.

Naime, Ministarstvo pravosuđa je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji sklopilo ugovore s ustanovama i drugim pravnim osobama o postojanju zajedničkog interesa za izvršavanje rada za opće dobro u prekršajnom postupku.

Tako će Vićana sud izvršenja, u ovom slučaju onaj u Dubrovniku, naredbom uputiti na rad za opće dobro u ustanovu odnosno pravnu osobu s liste evidentiranih ugovora, a među njima se nalaze i gradske tvrtke Vodovod, Čistoća i Sanitat.

Na popisu su i Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Društvo za zaštitu životinja, Javna vatrogasna postrojba „Konavle“ i DVD Viganj.

Podsjetimo, uz odsluženje zatvorske kazne kroz rad za opće dobro, Vićan će kroz svoju tvrtku Dubrovačko primorje morati državi vratiti i 63 milijuna kuna.

Pročitajte još

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist

NOVA MOKOŠICA U stanu 58-godišnjaka pronađena droga za preprodaju

Dulist