Natrag
25.4.2019 22:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

DONOSIMO gdje bi sve Vićan mogao služiti kaznu!

15.10.2013 @ 15:09 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Povodom pravomoćne presude Peru Vićanu, koji će svoju desetomjesečno zatvorsku kaznu odslužiti kroz rad za opće dobro u prekršajnom postupku, donosimo i popis tvrtki i udruga koje će mu biti na izbor.

Naime, Ministarstvo pravosuđa je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji sklopilo ugovore s ustanovama i drugim pravnim osobama o postojanju zajedničkog interesa za izvršavanje rada za opće dobro u prekršajnom postupku.

Tako će Vićana sud izvršenja, u ovom slučaju onaj u Dubrovniku, naredbom uputiti na rad za opće dobro u ustanovu odnosno pravnu osobu s liste evidentiranih ugovora, a među njima se nalaze i gradske tvrtke Vodovod, Čistoća i Sanitat.

Na popisu su i Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Društvo za zaštitu životinja, Javna vatrogasna postrojba „Konavle“ i DVD Viganj.

Podsjetimo, uz odsluženje zatvorske kazne kroz rad za opće dobro, Vićan će kroz svoju tvrtku Dubrovačko primorje morati državi vratiti i 63 milijuna kuna.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana