Grad

DONOSIMO Evo tko su kandidati za ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik

DONOSIMO Evo tko su kandidati za ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik

Niko Šalja, Dario Barbarić i Kristijan Pavić kandidati su za novog ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik. Kako je već ranije rekao za DuList aktualni ravnatelj Antun Asić, on nije imao namjeru predavati svoju kandidaturu, a iako je stekao uvjete za punu mirovinu, sa svojih 63 godine ‘mirovati ipak neće’.
Nika Šalju javnost zna najbolje po jednom mandatu kojeg je odradio kao zamjenik gradonačelniku Vlahušiću iako je posljednjih godinu i pol tog mandata između njih dvoje bilo svega.
Na izborima za gradonačelnika 2013. godine nastupio je kako njegov protukandidat, ali birači ga nisu prepoznali i doživio je katastrofalan poraz. Trenutno je zaposlen u ACI-ju u Komolcu na mjestu koordinatora tehničkog održavanja za marine južne i srednje Dalmacije.
Kristijan Pavić bio je ravnatelj L.U.D. prije Antuna Asića, a kad ga je ovaj ‘zamijenio’ odlukom Upravnog vijeća 2012. godine Pavić mu je imenovan za zamjenika.
S tog mjesta je pak ovo ljeto imenovan na mjesto direktora ACI-ja na nacionalnoj razini, gdje mu je mandat na tri mjeseca počeo 8. kolovoza.
O Dariu Barbariću se malo zna, tek kako je prema podacima L.U.D. zaposlen na mjestu koordinatora za sigurnost, kvalitetu i zaštitu okoliša.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist