Grad

DONOSIMO CIJENE NAJMA ZA VIKEND Ploče ‘paprene’, Gruž najjeftiniji

DONOSIMO CIJENE NAJMA ZA VIKEND Ploče 'paprene', Gruž najjeftiniji

Dubrovnik u drugom tjednu kolovoza ulazi u srce sezone. Talijani su ispoštovali ‘Ferragosto’, Koreanci su nastavili sa svojom ‘okupacijom’, a veseli nas i velik broj domaćih gostiju.

Trljaju ruke svi, ponajviše iznajmljivači, koji su se proteklih godina nametnuli kao ozbiljni igrači u dubrovačkoj turističkoj ‘utakmici’. Njihov broj višestruko je porastao i taj trend se nastavlja, puno se ulaže u podizanje kvalitete, a Dubrovčani upravo u tom poslu vide svoju budućnost.

Nas je pak zanimalo kako su se naši sugrađani iznajmljivači cjenovno odredili u danima vrhunca sezone koji su pred nama. Stoga smo za primjer uzeli četveročlanu obitelj (otac, majka te dvoje djece) koji su odlučili provesti vikend Velike Gospe u Dubrovniku. Dakle, tri dana i dvije noći u samom srcu sezone. Odredili smo, također, kako ne traže veliki luksuz, već tek pristojan smještaj. ‘Pristojan’ bi u ovom slučaju značilo bilo koji smještaj s tri zvjezdice. Kad smo u tražilice dvaju specijaliziranih internetskih servisa za rezervaciju smještaja ubacili sve ove odrednice dobili smo zanimljive rezultate o cijeni najma na užem području Dubrovnika. Gledali smo područje Grada, Ploča, Pila, Gruža i poluotoka Lapada.

Što smo dobili i koje su cijene… Pročitajte u novom, tiskanom izdanju DuLista koji je od ove srijede u prodaji!

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist