Aktualno

DONATORSKA VEČERA Dubrovački vrtovi sunca uručili 26 450 kuna za Žarkovicu

Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik ovog je četvrtka uručena donacija u iznosu od 26.450 kuna koja je prikupljena tijekom donatorske večere 26. srpnja povodom proslave 10. godišnjice Dubrovačkih Vrtova Sunca. Ovu humanitarnu manifestaciju podržali su brojni uzvanici s ciljem prikupljanja sredstava za dobrobit i zaštitu životinja na području grada Dubrovnika.

Donaciju je u ime Dubrovačkih Vrtova Sunca uručio generalni direktor hotela Christian Larss Kreković, a preuzela ju je predsjednica Društva Sandra Sambrailo, koja se zahvalila na inicijativi i istaknula da je svaka pomoć dobrodošla za obnovu skloništa i poboljšanje uvjeta napuštenih životinja na Žarkovici.

-Sretan sam što smo na ovaj način obilježili rođendan resorta i zahvaljujem svima koji su nas podržali u realizaciji. Ovaj projekt dio je društveno odgovornog poslovanja kojim tvrtka Dubrovački Vrtovi Sunca od samog početka djeluje u svojoj zajednici – izjavio je tom prilikom Kreković.

Pročitajte još

TRIBINA POKRENULA BROJNA PITANJA Je li sustav zaboravio branitelje?

Dulist.hr

Lukša Peko seli u novi atelje. ‘Hvala Gradu, ali moram poći’

Maria Prkut

Polaganjem vijenaca u more odana počast poginulim mornarima

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija