Natrag
18.1.2019 23:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Donacije premašile 600 tisuća kuna!

22.11.2011 @ 15:15 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Humanitarnom akcijom „Pokrijmo im kuću srcima“, koja je namijenjena Udruzi dva skalina, prikupljeno je više od 600 tisuća kuna.

Rečeno je to na prijemu dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića za predstavnike Udruge i organizatora koncerta Zorana Milića, te predstavnike HRT-a i DuTV-a koji su izravno prenosili koncert. Tom im se prilikom gradonačelnik svim zahvalio na angažmanu, koji je rezultirao izuzetno uspješnom humanitarnom akcijom za koju je Grad Dubrovnik donirao 200 tisuća kuna.

Organizator koncerta Zoran Milić je rekao da su ukupne donacije za izgradnju rehabilitacijskog centra udruge Dva skalina premašile 600 tisuća kuna.

Prijemu su nazočili i zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana