Natrag
21.2.2019 08:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Don Sinanoviću zatvor od 4 godine i 6 mjeseci

30.4.2013 @ 12:54 Dulist Crna kronika
8;8

Podijelite:

Don Ivica Sinanović proglašen je krivim te je osuđen na 4 godine i 6 mjeseci zatvora. 

Danas mu je naime na Županijskom sudu u Dubrovniku izrečena presuda. Sud je odbio nove dokaze i prijedlog obrane da se izvrše dodatna vještačenja. Riječ je o nepravomoćnoj presudi, a Sinanovićevi odvjetnici Srđ Jakšić i Gašpar Lujak najavili su žalbu.

– Svoj komentar na presudu dat ćemo u žalbi Vrhovnom sudu – kratko je kazao odvjetnik Srđ Jakšić, dok je njegov kolega iz Sinanovićeve obrane Gašpar Lujak dodao kako obrana s presudom nije zadovoljna.

– Generalno nismo zadovoljni presudom. Naši dokazi nisu prihvaćeni. Nismo zadovoljni niti s danas datim usmenim obrazloženjem. Sve čime nismo zadovoljni ćemo navesti u žalbi kad primimo pismeni otpravak presude. Vidjet ćemo je li ova odluka ispravna. Po nama nije – izjavio je odvjetnik Lujak.

Don Ivica Sinanović izvršenje zatvorske kazne čekat će na slobodi. Nakon početka suđenja 26. travnja, don Ivica Sinanović ostajao je pri istom iskazu kojeg je i prije davao policiji. Sada je proglašen krivim za ubojstvo na mah Marka Kraljevića, predsjednika mjesnog odbora mjesta Banići. 

Tragični događaj zbio se 22. svibnja prošle godine u Banićima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana