Natrag
18.7.2018 02:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Don Ivica Sinanović pušten iz pritvora

18.7.2012 @ 14:40 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Don Ivici Sinanoviću ukinut je pritvor i u daljnjem nastavku suđenja za ubojstvo Marka Kraljevića branit će se sa slobode.

 – Dragi prijatelji, došao je i taj dan. Našem dobrom don Ivici Sinanoviću ukinut je pritvor i nadalje će se braniti sa slobode. Na izlazu iz pritvora dočekala ga je naša prijateljica Ivana Banac i njegova obitelj te sam imao priliku i razgovarati s don Ivicom. On vas sve pozdravlja i neizmjerno zahvaljuje na vašoj srdačnoj potpori. Zahvaljujem vam i ja  u svoje ime što niste odustali od vjere u njega i na svim molitvama za našeg dobrog don Ivicu – stoji u kratkom priopćenju Ivana Gorete-Prike, Sinanovićevog prijatelja i kuma na internetskoj stranici donivica.com.

Podsjetimo, don Ivica Sinanović osumnjičen je da je u noći 22. svibnja na smrt pretukao tadašnjeg predsjednika mjesnog odbora u Banićima Marka Kraljevića. 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana