Natrag
23.6.2018 12:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOMAŠI U SPLITU ‘On’ na Festivalu o pravima djece i u kinima diljem Hrvatske!

23.11.2014 @ 18:03 Dulist dulist IN
7;7

Podijelite:

Film ‘On’ multimedijalne sekcije Muškog učeničkog doma Dubrovnik izabran je u program 6. Festivala o pravima djece i prikazan je u sklopu matineje stvaralaštva mladih u svim Cinestar kinima diljem Hrvatske, ovaj petak, 21. studenog, s početkom točno u 12 sati.

UNICEF, u suradnji s kinoprikazivačem Blitz Cinestar i Hrvatskim filmskim savezom u sklopu ovogodišnjeg Festivala o pravima djece, napravio je ovu hvalevrijednu akciju u kojoj gostuje domaći uradak naših vrijednih domaša.

Podsjetimo, autori filma sa svojim su mentorom, Mirom Bronzićem, snimili ovaj film koji je pobrao mnoge uspjehe. Spomenimo i to kako su domaši s njime otputovali u Seoul, na International Youth Film Festival. Također, ‘On’ se pronašao među 73 izabrana filma za ovogodišnji Dubrovnik Film Festival, a početkom godine osvojio je i prvo mjesto u kategoriji dokumentarnih filmova u Karlovcu na Four River Festivalu. Ista ekipa boravila je u Splitu na Festivalu o pravima djece s ravnateljem Muškog učeničkog doma Borisom Njavrom.

Ideja i scenarij: Neno Barović
Filmska ekipa: Anto Mišić, Božo Urđević, Niko Trče, Ivan Miloslavić, Ante Pavlović, Bruno Koludrović, Đuro Bilić, Stanko Bantić, Marko Borović, Ivica Pleština i Neno Barović
Voditelj: Miro Bronzić

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana