Grad

Dom zdravlja promijenio radno vrijeme

Dom zdravlja Dubrovnik

Iz Doma zdravlja Dubrovnik izvijestili su o promjeni u radnom vremenu svojih ordinacija.

– Kako bi omogućili bolju dostupnost zdravstvene skrbi na svom području, Dom zdravlja Dubrovnik je za svoje ordinacije obiteljske medicine, pedijatrije te ginekološke ordinacije donio Odluku o novom radnom vremenu po kojoj će iste od 1. kolovoza 2015. raditi u režimu parni – neparni datumi. Nadoknada radnog vremena biti će dvije subote u mjesecu u jutarnjoj smjeni za svaku od ordinacija – stoji u obavijesti.

Iz DZD ističu kako se prilikom donošenja ovakve odluke vodilo računa o održavanju kontinuiteta pružanja zdravstvene zaštite na dnevnoj bazi od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 19 sati te svaku subotu od 7 do 12 sati, odnosno da u navedenom razdoblju uvijek radi jedna od ordinacija Doma zdravlja Dubrovnik iste djelatnosti.

– Pacijentima savjetujemo da na web stranici Doma zdravlja Dubrovnik (www.dom-zdravlja-dubrovnik.hr) provjere radno vrijeme ordinacije opće/obiteljske medicine odnosno pedijatrijske ili ginekološke ordinacije u koju su oni ili njihova djeca upisani – ističu iz Doma zdravlja Dubrovnik.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist