Natrag
22.4.2019 09:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dom zdravlja promijenio radno vrijeme

30.7.2015 @ 7:44 Dulist Grad

Podijelite:

Iz Doma zdravlja Dubrovnik izvijestili su o promjeni u radnom vremenu svojih ordinacija.

– Kako bi omogućili bolju dostupnost zdravstvene skrbi na svom području, Dom zdravlja Dubrovnik je za svoje ordinacije obiteljske medicine, pedijatrije te ginekološke ordinacije donio Odluku o novom radnom vremenu po kojoj će iste od 1. kolovoza 2015. raditi u režimu parni – neparni datumi. Nadoknada radnog vremena biti će dvije subote u mjesecu u jutarnjoj smjeni za svaku od ordinacija – stoji u obavijesti.

Iz DZD ističu kako se prilikom donošenja ovakve odluke vodilo računa o održavanju kontinuiteta pružanja zdravstvene zaštite na dnevnoj bazi od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 19 sati te svaku subotu od 7 do 12 sati, odnosno da u navedenom razdoblju uvijek radi jedna od ordinacija Doma zdravlja Dubrovnik iste djelatnosti.

– Pacijentima savjetujemo da na web stranici Doma zdravlja Dubrovnik (www.dom-zdravlja-dubrovnik.hr) provjere radno vrijeme ordinacije opće/obiteljske medicine odnosno pedijatrijske ili ginekološke ordinacije u koju su oni ili njihova djeca upisani – ističu iz Doma zdravlja Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana