Natrag
18.7.2018 08:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE Ovako se slavi Dan žena!

8.3.2017 @ 14:21 Maria Prkut dulist IN
11;11

Podijelite:

Povodom Dana žena, u Domu za starije osobe Dubrovnik danas se ponovno održala zanimljiva predstava ‘Valentinovo’ u izvedbi skupine štićenika Doma.

Dramska skupina odnosno klapa ‘Djevojčice i dječaci’ u improviziranom su brodu pjevali stare pjesme i recitirali neke od svojih najdražih pjesama iz djetinjstva. Posebno su se zahvalili djelatnicima Doma i pohvalili nam se kako su predstavu izvodili na brojnim mjestima u Dubrovniku. Na izvedbu su pristigli i učenici 4. razreda Medicinske škole koji su štićenicima udijelili cvijetove.

– Već nekoliko puta izvodimo našu malu predstavu, na inicijativu naše ravnateljice i u zajedničkom dogovoru. Razmišljali smo dugo što bismo izvodili u predstavi. Ispalo je da su baš ove stare pjesme koje izvodimo baš popularne. Svaki dan smo dolazili vježbati i ponavljati, ali i dalje imamo pozitivnu tremu. Posebno moram pohvaliti naše vrijedne djelatnice Vesnu i Silviju, koje su nam puno pomogle u pripremi – rekla nam je gospođa Katica, sudionica u predstavi i dodala kako joj je drago što sudjeluje u ovakvom projektu.

Za kraj se svim sudionicima i posjetiteljima zahvalila ravnateljica Doma Marica Miletić.

– Uzajamna podrška i poštovanje starijih i mlađih, skladni odnosi, tek kada to postoji – možemo ići kao društvo naprijed. Sretan Vam svima Dan žena – rekla je ravnateljica i najavila izradu domskog lista koji bi pratio sva događanja u Domu.

Komentari

O autoru: Maria Prkut


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana