DuList IN

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE Ovako se slavi Dan žena!

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE Ovako se slavi Dan žena!

Povodom Dana žena, u Domu za starije osobe Dubrovnik danas se ponovno održala zanimljiva predstava ‘Valentinovo’ u izvedbi skupine štićenika Doma.

Dramska skupina odnosno klapa ‘Djevojčice i dječaci’ u improviziranom su brodu pjevali stare pjesme i recitirali neke od svojih najdražih pjesama iz djetinjstva. Posebno su se zahvalili djelatnicima Doma i pohvalili nam se kako su predstavu izvodili na brojnim mjestima u Dubrovniku. Na izvedbu su pristigli i učenici 4. razreda Medicinske škole koji su štićenicima udijelili cvijetove.

– Već nekoliko puta izvodimo našu malu predstavu, na inicijativu naše ravnateljice i u zajedničkom dogovoru. Razmišljali smo dugo što bismo izvodili u predstavi. Ispalo je da su baš ove stare pjesme koje izvodimo baš popularne. Svaki dan smo dolazili vježbati i ponavljati, ali i dalje imamo pozitivnu tremu. Posebno moram pohvaliti naše vrijedne djelatnice Vesnu i Silviju, koje su nam puno pomogle u pripremi – rekla nam je gospođa Katica, sudionica u predstavi i dodala kako joj je drago što sudjeluje u ovakvom projektu.

Za kraj se svim sudionicima i posjetiteljima zahvalila ravnateljica Doma Marica Miletić.

– Uzajamna podrška i poštovanje starijih i mlađih, skladni odnosi, tek kada to postoji – možemo ići kao društvo naprijed. Sretan Vam svima Dan žena – rekla je ravnateljica i najavila izradu domskog lista koji bi pratio sva događanja u Domu.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist