Aktualno

Dom umirovljenika u Gružu gotov do sredine 2021.

Dom umirovljenika u Gružu mogao bi biti gotov do svibnja 2021. godine. Najavio je to gradonačelnik Mato Franković gradskim vijećnicima.

-Napravljen je cijeli projekt, popravljene su uočene manjkavosti i stekli su se svi preduvjeti za početak gradnje. Radili smo i analizu isplativosti i cijena i sve je završeno, baš kao i istraživanje tržišta radi očekivane cijene izgradnje i opremanja. Priprema se dokumentacija za javnu nabavu. Iako Hotel Gruž nije obveznik javne nabave, zbog interesa javnosti smatramo da je moramo provesti. Očekujemo postupak započeti u veljači tako da bi gradnja mogla početi u svibnju. Na taj bi način u 2021. godini, negdje u svibnju, objekt trebao biti gotov ili pri kraju. No njime ćemo zadovoljiti potrebe tek manjeg dijela naših umirovljenika – rekao je Franković.

Dodao je i kako bi iduće godine mogla početi gradnja i doma ispod bolnice.

 

Pročitajte još

PITALI SMO GRAĐANE ‘Ako je nekoga strah koronavirusa, neka bježi ća’

Dulist

NOVI INCIDENT U HE DUBROVNIK Generator poplavljen velikim količinama vode

Dulist

RITOV JUBILARNI 20. ‘DAN KARIJERA’ Doznajte kako postati radnik kojeg svi žele

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija