Natrag
16.2.2019 20:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOLETJET ĆE IZ LAPONIJE U Dubrovnik stiže Djed Božićnjak

7.1.2016 @ 20:22 Dulist dulist IN

Podijelite:

Najmlađi Dubrovčani će u subotu 9. siječnja dočekati Djeda Božićnjaka, koji u Dubrovnik stiže iz dalekog nam grada Rovaniemija, smještenog na samom rubu arktičkog kruga u finskoj provinciji Laponiji.

Djed Božićnjak je svoj put oko svijeta započeo na Badnjak na hladnom sjeveru, a svoje dugo putovanje završit će baš u Dubrovniku, a sletjet će na Stradun među dubrovačku dječicu točno u 10 sati.

Druženje s Djedom Božićnjakom nastavit će se i u nedjelju, 10. siječnja, također u 10 sati. U pratnji svojih vjernih pomagača Djed Božićnjak će poslijepodne prvog i drugog dana provesti u Lazaretima gdje su od 15 do 19 sati organizirane prigodne tematske radionice.

Također, u subotu, 9. siječnja u 19 sati ne propustite 3D mapping projekciju na palači Sponza dubrovačke tvrke Pixell Design i Hrvatskog Telekoma, tehnološkog partnera Grada Dubrovnika u kandidaturi za Europsku prijestolnicu kulture 2020.

Posjet Djeda Božićnjaka organiziraju Grad Dubrovnik i Turistička zajednica Grada Dubrovnika, koji ističu kako će se, u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, doček Djeda Božićnjaka i čitav program održati u Lazaretima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana