Sport

DOJMOVI DAN NAKON Perović-Alamat: Napravili smo što smo trebali. Bitno je da krenemo dalje, za budućnost kluba

DOJMOVI DAN NAKON Perović-Alamat: Napravili smo što smo trebali. Bitno je da krenemo dalje, za budućnost kluba

 Atletski klub Dubrovnik u ovom trenutku ima dva predsjednika. Situacija je to koja se dogodila nakon sinoćnje Skupštine Atletskog kluba Dubrovnika gdje je kao nova predsjednica izabrana Ana Perović-Alamat.

Kako doznajemo, odluke o izboru bile su jednoglasne a na sastanku nije sudjelovao nedavno gotovo paralelno izabrani predsjednik kluba Đuro Musladin. Kako je sinoć na Skupštini istaknula predsjednica Nadzornog odbora Darija Milić Kralj, upravo ta sjednica, za razliku od sinoćnje, sazvana je ‘bez dogovora s odborima’ te kako nema pravnu osnovu.

O rašomonu kraljice sportova u Dubrovniku koji je prethodio sinoćnjoj Skupštini možete više pročitati ovdje, a komentar za DuList dala je i sinoć izabrana predsjednica.

– Skupština je održana legalno, sve smo napravili što smo trebali, došli su roditelji, članovi kluba, treneri, svi oni koji čine ovaj atletski klub… Napravili smo što smo trebali, a procedura ide dalje u ured državne uprave naše županije, gdje će se odlučiti što i kako dalje. Smatram da je nama to sve nekako napravljeno iza leđa u smislu kako se sve odigralo bez stvarnih članova uprave. Smatram da će to biti kako se reče ‘kako Bog zapovijeda’. Članovi kluba, treneri, svi bivši članovi – dovoljno je reći da su se svi okupili sinoć i podržali ovu situaciju tako da se zaista nadam pozitivnom ishodu – komentirala nam je Perović-Alamat, istaknuvši kako je najvažnije da djeca što prije počnu trenirati.

– Duboko se nadam da će i trenerica Daria Ljubojević Kabić doći s bolovanja, ona trpi i psihičke i fizičke probleme radi cijele ove situacije od silnih napada. Sve će se, nadam se uskoro završiti. Zaista nam je bitno da krenemo prema budućnosti kluba – dodala je Perović-Alamat.

Inače, Ured državne uprave morat će odlučivati čija je skupština, Musladin ili Perović-Alamat, legalna, a nakon te odluke postoji i mogućnost žalbe na istu, što znači i daljnju proceduru.

Uz Anu Perović-Alamat, kandidaturu je podnio, pa sinoć povukao i Ante Živković, koji je sinoć izabran u Izvršni odbor. Uz njega, tu su Sandra Bender, Kornelija Bačić-Marić, Branko Radovanković, Ksenija Marljanović, Ivo Bratić, Krešimir Cvjetanović, Diana Ogulić-Obuljen, Jelena Butjer i Darija Milić Kralj.

Nadzorni odbor čine Mirjana Radovanović, Romana Antunović i Stijepo Ljubimir.

Stegovni odbor čine Tea Đurović, Zoran Gašić i Boris Buković a zamjenici su izabrani Vlaho Kralj, Tanja Perović-Ljepava i Boro Mandušić.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist