Vaše vijesti

Dogovorena suradnja s nigerijskim partnerima

Dogovorena suradnja s nigerijskim partnerima

U hotelu Lero u Dubrovniku održana je redovna godišnja skupština Nogometnog kluba nogometne akademije «Libertas».

Skupštini je nazočilo oko 30-ak uzvanika među kojima su bili naši igrači, roditelji naših igrača, predstavnici grada i članovi predsjedništva, športski kolege i prijatelji iz NK Župa dubrovačka,NK Konavljanin i CROaqua Africa football academy, predstavnici sponzora,predstavnici medija kao i svi koji štuju naš klub i naš rad.

Dnevni red sa skupštine:
1. Izvješće o radu za 2011. godinu,
2. Financijsko izvješće za 2011.godinu,
3. Izvješće o športskom radu,
4. Razno
5. Dodjela zahvalnica sponzorima,
6. Potpisivanje suradnje sa Croaqua Africa d.o.o.

Nazočnima se kao prvi obratio predsjednik našeg kluba i akademije Niko Musladin koji je u pozdravnom govoru ukratko iznio godišnje izvješće o radu kluba dok su detalje o financijskom izvješću i o izvješću o sportskom radu referirali direktor Davor Nakić odnosno sportski direktor Ivica Cumeljan, koji se posebno osvrnuo na sve one teškoće i probleme s kojima smo započeli u trenutku stvaranja ideje o akademiji pa do danas i usprkos kojima i dalje nižemo uspješne sportske rezultate što naravno želimo nastaviti i ubuduće uz podršku svih onih kojima je sport iznad politike i koji u sportu vide izlaz prema zdravom načinu življenja i odrastanja naših mladih igrača, u čemu je dobio podršku od svih okupljenih na skupštini.

Pod dijelom koji nosi naziv razno nazočnima se obratio i predstavnik roditelja u predsjedništvu kluba i tehnički tajnik Dražen Sršen a vezano uz neke prijedloge roditelja koji su pristigli putem ankete, te još jednom predsjednik Musladin koji je dao prijedlog da se kao član skupštine imenuje Blaž Pezo o čemu je slijedilo i glasovanje koje je potvrdilo imenovanje.

Slijedila je i dodjela zahvalnica zaslužnim sponzorima koje je u ime kluba osobno sponzorima uručio predsjednik kluba.

Zadnja točka dnevnog reda je bila predstavljanje Croaqua Africa football academy koju je vodio g. Matko Giunio kao predstavnik akademije dok je na video linku pozdravni govor održao i direktor akademije u Lagosu, Nigerija g. Babajide Kassim, nakon čega je potpisan ugovor u petogodišnjoj suradnji naših dviju akademija u razmjeni iskustava kako na trenerskom tako i na igračkom planu.

Uz športski pozdrav zatvorena je svečana sjednica skupštine N.K.N.A. Libertas.
 
Tajnik Dražen Sršen

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist