Natrag
22.3.2019 09:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOGOVOR S GRADOM Pašalić krenuo s uređenjem Lapadske obale

1.4.2018 @ 11:00 Dulist Aktualno

Podijelite:

Franjo Pašalić odlučio je vlastitim sredstvima urediti Lapadsku obalu! Kako doznajemo, ova prometnica iznimno je važna i za njegovu ponudu – Marinu Frapa. Radovi su počeli danas, 1. travnja, a prema planovima sve bi trebalo biti gotovo do 1. lipnja.

Kako doznajemo od jutros u 8 sati sav promet je obustavljen, u prvoj fazi radova, a auobusne linije 9, 6 i 2A, kao i školske linije, prometuju na relaciji Batala – Semafori – Pošta Lapad.

Čini se kako je ‘kralj lavova i marina’ ipak shvatio kako mišljenje građana ovog grada ipak igra presudnu ulogu, pa je promijenio onu svoju legendarnu: ‘Je*e se meni što misle Dubrovčani!’ te odlučio u potpunosti financirati obnovu jedne od ključnih točaka grada, koja, naravno, i za marinu znači jako puno. A šuška se i kako će premjestiti i legendarnog lava na dio marine iza Orsana, kako bi izgladio odnose s Gradom. Na mjesto lava doći će manja replika Orlandovog stupa.

Podsjetimo, vrijednost prve faze radova na prometnici Lapadska obala iznosi više od 30 milijuna kuna. Ugovor su Grad Dubrovnik i Marina Frapa potpisali u ponedjeljak, 26. ožujka, a Grad je Pašaliću ustupio cjelokupnu projektnu dokumentaciju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana