DuList IN

Dođite u Veliki Zaton i navijajte!

Zaton Veliki danas će biti domaćin posljednje osmine završnice Jadranskih igara. Šest ekipa koje su izborile osminu u kvalifikacijskom dijelu natjecanja ovogodišnjih Jadranskih igara s nestrpljenjem očekuju igre u Zatonu.

U organizaciji agencije Adria events te suorganizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika u 20 sati na rivi u Zatonu započet će pravi spektakl – posljednja ovogodišnja osmina završnice i posljednjih šest ekipa koje će pokušati izboriti plasman u daljnji tijek igara.

Osim domaćina predstavnika Zatona, na osmini će se još natjecati i pobjednici kvalifikacija u Slanome, predstavnici Ploča, ekipa Pralische united iz Marine, Omiški gusari te Omiš Vatrogasci. Ekipe će odmjeriti snage u pet igara: letećem vaterpolu, košarci, ribarskim kašetama, utrci magaraca te u potezanju konopa. Sudimo li  prema ekipama koje će snage odmjeriti u Zaton, očekuje nas napeto natjecanje uz obilje dobre zabave.

Prethodnica glavnom natjecanju koje započinje u u 20 sati su u 18.30 zakazane Jadranske igre Junior u kojima će najmlađi natjecatelji odmjeriti snage i ugrijati teren za seniorske ekipe.

Dragi prijatelji Jadranskih igara, Zaton vas zove! Pridružite se i postanite dio najbolje ljetne zabave na Jadranu te saznajte koje će tri ekipe izboriti plasman u četvrtini završnice ovogodišnjih Jadranskih igara! Vidimo se na Jadranskim u Zatonu! – poručuju organizatori.

 

Pročitajte još

MLADI PISAC MARIO HULJEV Privlače me fenomeni vidovitosti, telepatije i psihokineze

Hrvoje Curić

U svibanjskom điru gradom uhvatili smo i rijetke kupače

Dulist.hr

Konavsko vino, led i tovar hit među turistima

Dulist.hr