DuList IN

Doček za pamćenje

Doček za pamćenje

Program spektakularnog dočeka Nove godine predstavili su jutros direktorica TZ-a Grada Jelka Tepšić, gradonačelnik Andro Vlahušić, pročelnica za kulturu Ana Hilje, pročelnik za turizam Milan Perić i predstavnik organizatora tvrtke Tower d.d Metković, Zoran Milić.

Na ovogodišnjem trodnevnom dočeku na Stradunu 30. prosinca očekuje vas nastup mladih dubrovačkih rock grupa, gdje će ujedno nastupati i naša predstavnica na showu Supertalent, Marina Bulat. Na Staru godinu tradicionalno će se održati kolenda Stradunom gdje nastupaju Gradska glazba Dubrovnik, FA Linđo i Zbor Libertas. Cijelog dana očekuju vas nastupi klapa Kaše i Ragusavecchia, te nakon tog slijedi Dječji doček Nove godine.

– Ovim smo htjeli da i najmlađi Dubrovčani imaju što ljepši ulazak u Novu godinu. Zabavljat će ih Jelena Rozga uz svoje najveće hitove te će djeca dobiti prigodne poklone – govori predstavnik organizatora, Zoran Milić. 

U cijelom blagdanskom razdoblju očekuje vas autobus ''Djeda Božičnjaka''. Voziti se možete 23.,24., i od 26. do 31. prosinca po vremenskom rasporedu u 10:00, 11:00, 12:00 i 13:00 sati.  Cabrio bus za djecu prometuje od Pila, prema Gružu, preko autobusnog kolodvora pa uz Batalu prema semaforima Lapad pa ulicom Iva Vojnovića te ponovno na Pile. Vožnja za djecu je besplatna, dok je cijena karte za odrasle 10,00 kuna.

Spektakularni i dugoočekivani doček kreće u 21 sat nastupom Klape Intrade, zatim na pozornicu izlazi najveća zvijezda dočeka – Jelena Rozga koja će pjesmom obojiti dubrovačku novogodišnju noć. Nakon nje od 2 do 4 zabavljat će vas dubrovačka grupa Dariva. Kako bi doček bio što bolji, organizator se pobrinuo za fantastični vatromet te posebno osvjetljenje cijelog Straduna kojim će pokazati da je Dubrovački brand spreman za veliko tržište.
Na Novu godinu, u nedjelju 1. siječnja, očekuje vas Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra te u večernjim satima nastup Bosutskih bećara i Klape KUD Cambi.

 

Dočeci u hotelima
Za sve goste koji dolaze u Dubrovnik dočekati Novu godinu mogu odsjesti u nekom od otvorenih hotela i to: Hilton Imperial, Excelsior, Lero, Lacroma, Importanne, Kompas, Radisson, The Pucić Palace, More, Adria, Ivka, Rixos, Berkeley i Petka. Neki od navedenih hotela imaju svoje novogodišnje programe kojima se također možete pridružiti.

 

Božićni program
U Božićnom programu na Stradunu očekuju vas žive jaslice, nastup Klape Subrenum, grupe Taliri, tradicionalna kolenda na Badnjak kao i Moto mrazovi 26. prosinca i 27. Prosinca Božićni gala koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra i dubrovačkih zborova i klapa, te završno Velika dječja tombola u Hotelu Rixos Libertas.

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist