DuList IN

DOČEK U DUBROVNIKU Gdje poći i što obući za najluđu noć u godini?

DOČEK U DUBROVNIKU Gdje poći i što obući za najluđu noć u godini?

Najsvečanije doba godine u svom je punom jeku te počinju pripreme za najluđu, novogodišnju noć.

Stara poslovica kaže kako će ono što radite na prijelazu između Stare i Nove obilježiti i ostatak godine, a u slučaju da ste praznovjerni, mi ćemo predložiti a vi odaberite! U glazbenom smislu, za svakoga ima ponešto, stare i mlade, ‘rockere’, one koji više preferiraju domaći pop i balade ili ljubitelje techno glazbe.

U najljepšoj ulici na svijetu, na samu Staru godinu program će biti podijeljen u jutarnji i večernji. Za jutro vas na Stradunu očekuju klapa Ragusa uz Kolendu i cocktail show, te Dječji Doček Nove godine uz Doris Dragović. Večernji program uz sam doček obogatiti će Doris Dragović i Jole. Prije i poslije nastupa dvaju izvođača Dubrovčane će glazbom zabavljati DJ, a tu su i neizostavne kućice sa svojom bogatom ponudom ića i pića. Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel nudi raskošnu gala večeru s pićem dobrodošlice uz tradicionalnu dubrovačku Kolendu i zdravicom u ponoć.

Prvi put nakon dugo vremena Novu Godinu možete dočekati i u Uvali Lapad. U glazbenom programu od 18 sati na više lokacija i platoa na šetnici nastupit će trio Ad Libidum, grupe Atlantida, Feredon, Gruhak, Valetudo i DaRiva te Klapa Kaše. Ovaj ”dubrovački rock doček” humanitarnog je karaktera, a sponozori organizacije donirat će sredstva i za nabavku potrebnog mamografa Općoj bolnici Dubrovnik.

Dubrovnik i okolica nude nekoliko opcija gdje možete svečano odbrojavati minute i sekunde do nove 2017. godine. U Culture club Revelinu u novu godinu također možete ući sa stilom uz bogat program, a Dubrovački vrtovi sunca pripremili su tradicionalni novogodišnji program koji uz koktel dobrodošlice i svečanu večeru uključuje i nastup popularne pop pjevačice Nine Badrić. U Lazaretima BitchBlack organizira doček na kojem će vas zabavljati Alen Sforzina, Zoo Key, Maroje, Samwax i Longotica.

Nezaboravni crveni detalj
Što se tiče modnih odabira, uvriježeno je mišljenje kako bi za doček Nove trebalo na sebi imati nešto crveno, pa makar to bio i najmanji detalj, od leptir-mašne do nakita. Kako bi se što lakše odlučili što obući za najluđu noć, najprije morati znati hoćete li biti negdje na toplom ili ćete odabrati vanjski doček.

Ako ste negdje na otvorenom, ‘dress code’ bi svakako trebao uključivati toplu obuću i odjeću te slojevito odjevanje, jer iako je najavljeno vedro vrijeme, temperature će na dubrovačkom području biti malo iznad nule.

Ako Novu godinu dočekujete na toplom, sjajan i svjetlucavi odjevni predmet je ‘must have’, iako se treba pripaziti da se ne pretjera, pa je manje uvijek više. Možete se odlučiti i na bezvremensku crnu odjevnu kombinaciju, a sve ‘začiniti’ remenom, cipelama ili torbicom sa šljokicama.

U svakom slučaju, uz dobar odabir modnih dodataka, i staro će izgledati kao novo. Najvažnije je svaku odjevnu kombinaciju začiniti sa puno samopouzdanja i u svemu ćete izgledati sjajno! Mi vam želimo najbolji mogući provod, gdje god da se nađete, a najbolji savjet je okružiti se ljubavlju, voljenim i dragim ljudima pa će svačiji doček, bez obzira na količinu raskoša, biti najbolji mogući.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist