Zanimljivosti

Doček Nove godine u Lacromi i Tireni

Doček Nove godine u Lacromi i Tireni

Turistička grupacija Valamar već tradicionalno organizira svečani doček Nove godine u svojim dubrovačkim hotelima Valamar Lacroma Dubrovnik i Tirena.

Posebna ponuda za novogodišnje praznike i najdulju noć u godini sadrži smještaj u odabranoj sobi, bogati bife doručak i večeru, raskošnu novogodišnju večeru bogatu raznovrsnim gastro delicijama, nezaboravan provod, tombolu i večernju glazbu.
 
U sobi će goste dočekati boca kvalitetnog vina, a u prvom danu Nove godine gostima se nudi mogućnost doručka posluženog u sobi te novogodišnji "brunch".

U ponudu je uključeno i korištenje usluga wellness centra Ragusa Spa koji se nalazi u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik, a sadrži unutarnji i vanjski bazen, cardio fitness, tursku kupelj, finsku, bio i infracrvenu saunu, ledenu fontanu, spa relax zonu te bogati izbor čajeva na vitality baru.
 
Gosti ovog hotela u ponudi dobivaju i luksuzni transfer od zračne luke do hotela i natrag.
 
Glavni gosti novogodišnjeg programa u najvećem dubrovačkom kongresnom hotelu Valamar Lacroma bit će dubrovačka grupa Teatar, dok će u hotelu Tirena goste zabavljati jedni od najboljih splitskih zabavljača, Bambola Band.
 
Uz brojne posjetitelje iz grada i okolice iz Valamar grupacije očekuju i više stotina hotelskih gostiju iz Francuske, Italije, Bugarske, Rumunjske te Bosne i Hercegovine.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan obitelji!

Dulist

VIKEND ZA LJUBITELJE VINILA Sajam gramofonskih ploča u Lazaretima

Dulist