Natrag
19.2.2019 12:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOBROSLAVIĆ ‘Pelješki most se konačno može početi graditi’

26.3.2018 @ 14:02 Dulist Aktualno

Podijelite:

Uvjeren sam da se sad konačno Pelješki most može početi graditi. Odbačene su žalbe na odabir izvođača radova, čime je potvrđen odabir kineske tvrtke s najpovoljnijom ponudom. Vjerujem da će se s njima vrlo skoro potpisati ugovor te da će radovi početi. Sad je sve na Hrvatskim cestama i kineskoj tvrtci kad će potpisati ugovor. To je realno očekivati kroz možda dva tjedna – izjavio je dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić u reakciji na današnju odluku Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave o odbijanju svih žalbi.

-Ne mogu procijeniti kad će točno početi radovi. Izvođač treba pripremiti gradilište. Rok za izgradnju utvrđen je ugovorom i očekujem da će se izvođač držati rokova. Pitanje je njegove organizacije hoće mli radove započeti malo prije ili kasnije – rekao je Dobroslavić.

DKOM je danas odbio žalbe austrijskog Strabaga te zajednice ponuditelja talijanskog Astaldija i turskog IC Ictas Isaat Sanayi uložene na izbor izvođača radova za gradnju Pelješkog mosta s pristupnim cestama, kineskog konzorcija China Road and Bridge Corporation.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana