Natrag
19.2.2019 16:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobroslavić Ostojiću: Ljudi vam se smiju!

13.6.2013 @ 15:39 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Zbog osobnih iskaznica na kojima se ne vidi Dubrovačko-neretvanska županija, župan Nikola Dobroslavić uputio je pismo ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću, a koje prenosimo u cijelosti.

„Nova osobna iskaznica koju je Ministarstvo unutarnjih poslova ovaj tjedan predstavilo javnosti izazvalo je nezadovoljstvo među stanovnicima južnog dijela Dubrovačko-neretvanske županije zbog činjenice da se na grafičkom prikazu Hrvatske ne nalazi šire dubrovačko područje.
 
Objašnjenje glasnogovornika MUP-a da se krajnji jug države ipak vidi, ali samo 'posebnim povećalom' izazvalo  je podsmijeh i dodatno razočarenje među građanima.

Kako smo ionako u velikim problemima zbog prometne izoliranosti i teritorijalne nepovezanosti s ostatkom Domovine, što će se dodatno produbiti ulaskom u Europsku uniju, smatram da bi bilo korektno da se ovaj, vjerujem nenamjerni, propust ispravi te da se šire dubrovačko područje jasno prikaže na osobnog karti.
 
Očekujem da svojim autoritetom utječete na to da se greška ispravi.“

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana