Aktualno

Dobroslavić Ostojiću: Ljudi vam se smiju!

Zbog osobnih iskaznica na kojima se ne vidi Dubrovačko-neretvanska županija, župan Nikola Dobroslavić uputio je pismo ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću, a koje prenosimo u cijelosti.

„Nova osobna iskaznica koju je Ministarstvo unutarnjih poslova ovaj tjedan predstavilo javnosti izazvalo je nezadovoljstvo među stanovnicima južnog dijela Dubrovačko-neretvanske županije zbog činjenice da se na grafičkom prikazu Hrvatske ne nalazi šire dubrovačko područje.
 
Objašnjenje glasnogovornika MUP-a da se krajnji jug države ipak vidi, ali samo 'posebnim povećalom' izazvalo  je podsmijeh i dodatno razočarenje među građanima.

Kako smo ionako u velikim problemima zbog prometne izoliranosti i teritorijalne nepovezanosti s ostatkom Domovine, što će se dodatno produbiti ulaskom u Europsku uniju, smatram da bi bilo korektno da se ovaj, vjerujem nenamjerni, propust ispravi te da se šire dubrovačko područje jasno prikaže na osobnog karti.
 
Očekujem da svojim autoritetom utječete na to da se greška ispravi.“

Pročitajte još

Noćas smo se ‘topili’ na 32 Celzija, vrućina ne posustaje do nedjelje

Dulist

DONATORSKA VEČERA Dubrovački vrtovi sunca uručili 26 450 kuna za Žarkovicu

Dulist

Atlantska plovidba kreće s gradnjom poslovno-stambene zgrade na Batali

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija